header-photo

Celebració del día 25 de Maig




HEM CELEBRAT…

Un altre cop hem pogut celebrar el dia de la Interculturalitat a l’Institut Corbera.

M’agrada molt aquesta festa, ja que  els alumnes que participen ho fan de manera espontània. Des de la primera convocatòria s’hi posen i porten la feina amb molta responsabilitat.  És fàcil d’endivinar l’orgull que senten quan arriba l’hora del pati i la resta de companys s’apropen amb expectació per veure el menjar preparat pels companys i companyes.

Podem considerar que és una festa protagonitzada pels que són la minoria al nostre Centre. Minoria que té el seu moment per dir als seus companys que defensen, que simpatitzen i que són nascuts a un altre lloc.

S’ha fet palès que ha baixat el nombre d’alumnes nouvinguts a l’Institut. Però la pluriculturalitat es fa notar. Els simpatitzants amb la cultura japonesa han estat la novetat. Els brownis i el menjar italià, comença a ser un clàssic, sense oblidar els que han preparat la massa per fer creps al mateix lloc. Els alumnes del Paraguai, Argentina i Colòmbia també s’han manifestat, a l’igual que els de la República Dominicana, amb les seves “empanades”, però hem trobat a faltar el te del Marroc.

Aquesta activitat pluricultural ens serveix per mesurar la vitalitat del nostre centre.

I ens resta donar les gràcies als Professors i alumnes que col·laboren en la realització d'aquesta celebració. 

Equip LIC

0 comentarios:

Publicar un comentario