header-photo

SANT JORDI, MÉS ECOLÒGIC QUE MAI




Aquest curs, novament estem preparant el dia de Sant Jordi. Aquesta vegada cau durant la Setmana Santa. És per això que a l'Institut de Corbera el celebrarem aquest divendres 15 d’abril.

Des de ja fa setmanes, els profes s'han volcat en la seva creativitat i han preparat diverses activitats entorn al tema que estem treballant en aquest curs: L'Any Internacional dels Boscos. Ens hem sintonitzat amb aquest tema proposat per la UNESCO, ja que volem prendre consciència sobre aquest element de la natura tan vital i tan enriquidor per les nostres vides.

Cada matèria ha optat per a tractar el tema des de la seva perspectiva, amb activitats que aprofundeixen en el concepte del bosc com a recurs literari, artístic, mitològic, musical, tecnològic, mediambiental...Des de les diferents matèries s’ha treballar de manera enriquidora des del Teatre amb els de primer de l’ESO, la poesia, la literatura, en les assignatures de català, castellà i anglès en diversos grups; la mitologia en l'assignatura de religió, la ciència, la música i l'art en ciències socials. Aquest divendres farem la cloenda de tot el procés que vam engegar a principi de curs. A part de les activitats que s’han preparat per als diferents nivells, els passadissos i aules de l’institut es vestiran amb els treballs de l’alumnat del nostre centre per tal que tothom en comparteixi l’esforç i la il·lusió amb què s’han fet.

Convidem tot l’alumnat, professorat i personal no docent a gaudir d’una passejada pel centre. De ben segur que us n’adonareu com d’importants han estat els boscos per a tots nosaltres! Que tingueu una bona diada!!! Equip LIC

0 comentarios:

Publicar un comentario